[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


13-15 липня 2012 року в місті Дубно на Рівненщині відбудеться Всеукраїнський рок-фестиваль “Тарас Бульба”.

 

Це один з небагатьох конкурсних фестивалів, що спрямований на підтримку молодих українських гуртів.  Недарма його називають фестом-легендою, або ж «знаком якості», через який проходить безліч молодих виконавців.  На фестиваль  приїздили учасники та гості не лише з України, а й з-за кордону. Тут виступали: Віктор Павлік, гурт «Плач Єремії», Руслана, гурт «Чорні Черешні», Ніна Матвієнко, Серго Чантурія, Сергій Шишкін, гурт «Вій», Марічка Бурмака, гурт «Еней», Лері Він, Каріна Плай, гурти «Жаба в дирижаблі», «ВВ», «От Вінта», «Шон Кар», “Оркестр Янки Козир”, “А-Трактор”, “Анна”, “Тол” та багато інших.

Цього року в конкурсі взяли участь понад 140 колективів з різних регіонів країни. Наразі тривають відбіркові тури в Києві, Львові, Рівному, Харкові. За підсумками на фестиваль буде запрошено біля 20 команд. Команда-переможець отримає комплект музичної репетеційної апаратури. Гостями цього року будуть гурт “Мандри”, Ілларія, “W.H.I.T.E.”, “Фіолет”, “Luchesk Band”, “Sюr Band”, “Хмародери”, “Світло темряви”, Сергій Шишкін, Серго Чантурія та інші.  

металлические конструкции

Також у програмі рок-фестивалю “Тарас Бульба – 2012”: виставка-продаж “Алея майстрів” (проведення майстер-класів народного та декоративно-ужиткового мистецтва), мистецтво боді-арту, фотовиставка та показ креативного авангардного бачення “Найкрутіша рок-зачіска” і флешмоб. Гостей пригощатимуть кулішем представники козацтва.  

Цього року фестиваль пройде не на традиційному місці, у центрі, а на околиці – на стадіоні “Спартак”.

 

Для питань можна використовувати цю адресу: Taniar@i.ua

 

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта