[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


 Дорогий Друже чи Люба Подруго! Сьогодні маємо для Тебе ось таку новину:


«Воплі Відоплясова» презентують новий музичний фільм під назвою «В.В. на сцені фестивалю РОК СІЧ»


 20 листопада у Київському Палаці спорту в рамках великого ювілейного шоу «25 років на орбіті» буде презентовано новий компакт-диск формату DVD із записом фільму-концерту «В.В. на сцені фестивалю РОК СІЧ».
 
 Перше офіційне «живе» відео легендарного українського рок-колективу поверне нас до незабутньої травневої ночі 2006 року, коли «Воплі Відоплясова» влаштували на березі Дніпра грандіозне рок-шоу, яке стало фінальним акордом першого Міжнародного музичного фестивалю «Рок Січ». Тоді з великої фестивальної сцени прозвучала ексклюзивна концертна програма, складена виключно з найкращих, перевірених часом «вевешних» хітів. Під запальні мелодії «Весни» та «Полонини», «Дня Народження» й «Танців» ве  сь Труханів остров до самісінького ранку співав, танцював, радів та божеволів.
 
 «Фестиваль «Рок Січ» та ювілейне шоу «25 років на орбіті» – явища, споріднені за духом. Обидва вони мають спільну філософію, яка відпочатку базувалась на ідеях щирого рокерського братства, – розповідає засновник та незмінний організатор фестивалю «Рок Січ» Олег Скрипка. – Саме таким настроєм і буде пронизаний наш майбутній ювілейний концерт. Його ми уявляємо собі, як своєрідний бенефіс єдності рок-музикантів та їхніх шанувальників. Вважаю, що презентація музичного фільму з виступом «ВВ» тут буде особли  во доречна, адже кожен наш гість отримає змогу прихопити з собою на пам’ять частинку свята!»
 
 Прем’єрний продаж DVD «В.В. на сцені фестивалю РОК СІЧ» відбудеться 20 листопада у Київському Палаці спорту. Всі гості святкового заходу зможуть стати першими щасливими володарями спеціального колекційного видання від Музичного Видавництва «Країна Мрій», виробленого обмеженим накладом саме до ювілейного концерту. В торговій мережі диск з’явиться у переддень новорічних свят.
 
 А ми ще раз нагадаємо, що 20 листопада у Київському Палаці спорту на вас чекає святковий концерт, присвячений 25-літтю гурту «Воплі Відоплясова» за участю Леся Подерв’янського, Ноггано, Олега Гаркуші, гуртів «Бумбокс», «Gorchitza», «Ляпіс Трубецькой», а також легендарної німецької співачки Ніни Хаген.
 
 Початок о 19-00.
 
 

Переглянути даного листа у всій своїй красі можна за прямою ланкою: http://www.krainamriy.com/news.php?id=204

 

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта