[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


15 грудня | 18:00-2:00 | Київ | Альта Експо
проспект Московський, 11-А

Тартак - 15 роківДалекий 1996-й. У світі відбуваються знакові події: в Японії з’являються перші DVD-диски, в Ізраїлі – перша версія ICQ, в Америці знаходять життя на марсіанському метеориті, а в Україні економіст за освітою Сашко Положинський засновує гурт ТАРТАК.

Минуло 15 років і на честь дня народження гурту, на рахунку якого 6 альбомів, 32 відеокліпи, десятки хітів, сотні клубних та фестивальних виступів, тисячі відданих фанів ТАРТАК готує святкування! 15 грудня у київському «Альта Експо» відбудеться ювілейний концерт та презентація нового – сьомого – альбому ТАРТАКА «Сімка», 10 пісень з якого будуть виконані вперше.
Гості, слем, стейдждайвінг, «100% Плагіат» і «Хулігани», «Я не хочу» та «Стільникове кохання», «Не кажучи нікому» і «Понад хмарами», кавери на ТАРТАКА від молодих гуртів, що звучатимуть на малій сцені «Альта Експо» доведуть, що в Україні є поп-музика, є рок-музика, є альтернатива, а є група ТАРТАК.

Під час концерту буде презентовано соціальний проект «Ти подумай» – вперше в історії української музики всі пісні на концерті гурту ТАРТАК супроводжуватимуться відеорядом мовою жестів. На концерт буде запрошена молодь з вадами слуху. Сьогодні такі люди не є повноцінною частиною українського суспільства, телепростір для них недосяжний, нормального доступу до освіти не мають. Вони стоять осторонь більшості культурних подій країни. Мета проекту «Ти подумай» – дати можливість українцям з вадами слуху інтегруватися у суспільство, залучити їх до культурного життя, відкрити прихований для них світ звуків, підштовхнути інші українські гурти забезпечити свої концерти відеорядом з виконанням пісень мовою жестів.
Усі кошти, зібрані від продажу квитків підуть на операцію маленької Мар’яни Олійник. Лікарі поставили їй діагноз – двостороння сенсоневральна глухота. Мар’янці зараз всього рік і 11 місяців. На операцію, яку необхідно зробити якнайскоріше, необхідно 320 тисяч гривень.

«Коли часом здається, що ти зайва людина
І що власне життя для життя не причина,
Коли думаєш знову, що існуєш даремно,
Ти подумай про тих, кому завжди темно!
Можеш чути радість пташиного співу,
Перекати грому, шелестіння зливи!
Твоя біда – не біда, твоє лихо – не лихо,
Ти подумай про тих, кому завжди тихо!»
ТАРТАК, «Ти подумай»

Сашко Положинський, Марія Швардак та оркестр у проекті із незрячими виконавцями «Відчинилося життя», «Ти Подумай»: http://www.youtube.com/user/typodumay#p/f/6/2Wuch5pu5ts

Запрошення Олега Скрипки та Марії Бурмаки на концерт ТАРТАКА:
http://www.youtube.com/watch?v=YgAqZejTNuw
http://www.youtube.com/watch?v=qKj_43q3TSg&feature=related

ТАРТАК, «Репанк», турно-концертне відео:
http://www.youtube.com/watch?v=1H8qqilGlpo&feature=related

ТАРТАК, «Я не хочу»:
http://www.youtube.com/watch?v=YfvBxfvwpTw

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта