Sziget 2016

Sziget продовжує формувати цьогорічний лайн-ап і оголошує ще 14 нових імен. Sia, Crystal Castles, Noel Gallagher's High Flying Birds, UNKLE і багато інших доповнять захопливу програму тижневого фестивалю, що відбудеться 10-17 серпня в центрі Будапешта.

В додаток до вже анонсованих імен, серед яких Muse, David Guetta, The Last Shadow Puppets і Bastille, Sziget радий вітати австралійську співачку і автора пісень Sia та ікону британської музичної сцени Noel Gallagher з його Noel Gallagher's High Flying Birds. Інді-фолкові мелодії привезе на Sziget Jake Bugg, мексиканці Molotov сколихнуть Острів альтернативним роком, а Travis Scott розважить потужними хіп-хоп бітами. На Sziget прозвучить музика гостей з Канади – експериментальна електроніка від Crystal Castles і дабстеп від Excision. Різножанрова програма фестивалю доповниться лайв-сетами UNKLE і Wilkinson, виступами французької співачки-сонграйтера JAIN, норвезької співачки Aurora, нідерландського топ-діджея Dyro, бельгійського електропоп-гурту Oscar and the Wolf та британського електронщика Tourist.

Окрім надихаючого музичного лайн-апу, який ще формується, сігетці можуть очікувати і на анонси сотень немузичних програм, які у своєму різноманітті формують душу фестивалю. Адже Sziget – це не тільки музичний фестиваль, а й місце, де сучасний танець, цирк, чи театр є не менш важливими за концерти.

Фестиваль 24/7 відчиняє свої двері у серпні, очікуючи на гостей з більш ніж 90 країн світу. Всі зацікавлені мають поквапитися, так як фестивальні квитки продаються дуже швидко, а квитки з кемпінгом покращеного комфорту ще швидше (VIP-кемпінг вже повністю розпродано). Але, на щастя, ще досі залишаються доступними варіанти проживання на фестивалі, зазначені тут: http://szigetfestival.com.ua/info/accommodation

Вже анонсовані артисти Sziget 2016 (в алфавітному порядку):

Aurora

Bastille

Bloc Party

Bring Me The Horizon

Bullet For My Valentine

Crystal Castles

Sziget 2016CVRCHES

Datsik

David Guetta

Dyro

Excision

JAIN

Jake Bugg

Jess Glynne

John Newman

K.I.Z.

Kodaline

Kovacs

M83



Molotov

Muse

Naughty Boy

Nicky Romero

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Oscar and the Wolf

Parkway Drive

Parov Stelar

Rico & Sticks

Róisín Murphy

SIA

Sigúr Ros

Sum 41

The Last Shadow Puppets

The Lumineers

The Neighborhood

Tourist

Travis Scott

Unkle (live)

Wilkinson (live)

Years & Years

 

 

Детальна інформація про квитки:

http://szigetfestival.com.ua/tickets/category/entry-ticket

Офіційні фотографії Sziget 2015:

https://www.dropbox.com/sh/gc05u7s1dmt34b6/AAD9ygZp3NAS1Ty5NBFkWB78a?dl=0

(використовуючи фото, підписуйте, будь ласка, ім'я фотографа)


 -
Sziget Festival Україна
www.szigetfestival.com.ua
press@szigetfestival.com.ua

    Хмара тегів