Sziget Festival УкраїнаBilly Talent, Interpol, Kasabian, Metronomy: Sziget оголосив 18 нових імен лайн-апу

Великий мультикультурний фестиваль Sziget оголосив 18 нових імен лайн-апу. На Main Stage Острову Свободи цього року виступлять Kasabian, Billy Talent, Rudimental, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit і Metronomy. Гігантський тент A38 привітає Interpol, The Pretty Reckless, Fritz Kalkbrenner, Jagwar Ma, Charli XCX, Danny Brown, Cashmere Cat, Flume і Crystal Fighters . На електронній Arena зіграють Maurice West, Sunnery James & Ryan Marciano, а улюблену багатьма World Music Stage сколихне Leningrad.

 

Sziget – це місце на Землі, де зустрічається майже 500 000 людей з більш ніж 100 країн світу. Щороку понад 50 локацій чекають сігетців протягом 7 днів свята нон-стоп на прекрасному зеленому острові в центрі Будапешта.

 

Нагороджений в січні цього року як “Улюблений фестиваль артистів” (Artists’ Favorite Festival) Sziget знову став одним з кращих за версією сотень експертів European Festival Awards! Нагороду Best Headliner на церемонії EFA в Нідерландах отримав і один з неймовірних хедлайнерів Sziget 2016 – Muse.

 

Вечірка на Острові ніколи не припиняється, і окрім музики в ній є сотні розваг, що представляють цирк, сучасний театр і танці, вуличні театри і захопливі майстер-класи, спорт, кіно та багато іншого. Як "Улюбленець артистів" і фестиваль з кращими хедлайнерами, Sziget продовжує формувати свою різнопланову програму.

Насолодіться атмосферою Sziget 2016!

Хмара тегів