[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Очеретяний кіт

 

Спільну композицію чернівецького гурту «Стелсі» та вінницького «Очеретяного кота» «Час минає» використали як саундтрек до рекламного ролика нового тарифу одного з мобільних операторів України. Нині реклама з композицією транслюється на всіх загальноукраїнських телеканалах. У ролику звучить 30-секундний фрагмент початку пісні «Час минає», вірніше її «стелсівське» переіначення. Ще 2008 року «Стелсі» реалізували «власне бачення» повільної композиції «Час минає» відомої музичної ватаги «Очеретяний кіт». Чернівецькі музиканти створили справжній драйвовий музичний «бойовик».

Під час розробки рекламної кампанії, представники мобільного оператора зв’язалися з учасниками гуртів і офіційно попросили дозволу на використання композиції. По завершенню переговорів, згоди було досягнуто і почалася робота над рекламним роликом. Як зізнаються учасники гуртів, вони до кінця не знали, як буде виглядати остаточна версія реклами, тому з нетерпінням чекали на її появу. Суму гонорару, який отримали творці композиції від мобільного оператора, музиканти не розголошують.

Стелсі

Печь для бани

Нагадаємо, композиція «Час минає» була створена гуртом «Очеретяний кіт» ще в 2006 році. Після того, як керманич гурту «Stelsi» Олексій Кухарський почув оригінал пісні, він запропонував «котам» переробити її: поєднати етнічні мотиви з сучасною електронною музикою в стилі групи «Stelsi». Так і народилась спільна композиція, яка згодом, у 2008 році увійшла до альбому «Stelsi» «Товариство з безмежною безвідповідальністю».
Для того, щоб освіжити в пам’яті пісню «Час минає» та надати їй нового звучання, музиканти зробили так званий «ремастерінг» композиції, себто її «перевизвучення» з використанням нових студійних технологій сьогодення. І презентують її у вигляді синглу: Stelsi & Очеретяний Кіт – Час минає (Remaster 2012).  


Посилання на сінгл:

http://www.ex.ua/view/11970132

Подія ВКонтакті:

http://vkontakte.ru/event33404577

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта