Сцена парку Островського11 квітня Літня сцена київського парку Островського відкрила сезон відбіркових турів під відкритим небом проекту «Покажи талант світу». (У рамках соціально-благодійної акціє «Україна у нас єдина!»).


Родзинка проекту не лише в тому, що в ньому кожен може продемонструвати свій талант з сцени перед глядачами і об’єктивами фото і відеокамер, а ще і у тому, що зазвичай тури відбуваються під відкритим небом, на літніх сценах і майданчиках, де багато глядачів, і виступати учасникам при такій аурі завжди приємніше, ніж у приміщенні. А за фінал і казати годі! Він стабільно проходить щоліта на Чорноморському узбережжі Херсонщини, адже на березі моря виступати і більш кайфово.


Переможці визначалися як і у «Караоке на майдані» - за якого учасника глядачі більше усіх «проголосували гривнею», той і отримав диплом переможця і запрошення до курорту Лазурне виступити такм у розпал курортного сезону на фіналі.
Переможцями стали: Вокальний ансамбль «Відкриті серця» і співачка Юлія Бондар. З чим їх і вітаємо! Купуйте, дівчата, купальники, і замовляйте квитки до Лазурного на останні вихідні липня. (Пік курортного сезону!!!)


 Усі зібрані протягом заходу кошти (загальна сума 350 грн.) перераховані на рахунок Благодійного фонду з подальшим використанням на реалізацію Соціально-благодійного проекту «Україна у нас єдина!» Тож подвійний проект приносить і подвійну користь: і підтримуються таланти, і соціальні проекти реалізуються.


Наступні тури «Покажи талант світу» будуть проходити щосуботи (починаючи з 18 квітня) з 14-00 до 16-00 (саундчек з 13-00) на Хрещатику. Конкретно напроти будинку Хрещатик 21, а ще точніше – напроти Київської міської ради.
2 травня передбачається особливо масове дійство – тур чи не на самій красивій Літній сцені України = «Ракушка», що у Маріїнському парку. Центральний телеканал «24» панує пряме включення з фестивалю, передбачаються багато учасників з України. Подавайте заявки рна участь! Проявіть себе нак столичній сцені!


Умови участі, визначення переможців та інформація по проекту - ВКонтакті - https://vk.com/event86536675 або - https://vk.com/club79000342

- Фестивальний центр «BORZENKO records» Київ,Тел.066-254-93-86, 097-305-39-55, 063-443-88-94 Е-mail: borzenko_g@i.ua В Контакті: http://vk.com/gregoriy_borzenko Фейсбук: https://www.facebook.com/borzenko.g

Хмара тегів