[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Рапорт про стан культури і НУО в Україні


Фундацією «Open Culture» заплановано видати друком та в електронній версії цикл "Рапортів-звітів про стан незалежної культури і НУО в країнах Східного партнерства і в Росії".


15 березня на сайті часопису "Культура Ентер" з'явився в електронній версії другий із семи рапортів - "Рапорт про стан культури і НУО в Україні" польською, українською та англійською мовами.

Паперові версії рапорту видані польською та англійською мовами (Польський інститут у Києві).


Рапорт виходить як спецвипуск часопису «Культура Ентер» у співпраці з Фундацією «Культура Ентер». Звідти можна завантажити електронну версію «Рапорту про стан культури і НУО в Україні».

21 березня в редакції "Культури Ентер" у Любліні (Польща) відбулася презентація рапорту.

Презентація у Києві планується на травень.

«Рапорт про стан культури і НУО в Україні» − це своєрідний путівник сектором культури і НУО, який складається зі статей, аналізів, скорочених версій рапортів та інтерв’ю з видатними експертами і практиками з цих секторів. Серед його авторів, зокрема: Зеновій Мазурик, Олександр Буценко, Микола Рябчук, Богдан Шумилович, Єжи «Юрій» Онух, Андрій Курков, Катерина Ботанова, Андрій Когут, Оксана Забужко, Олександр Михед, Оксана Кісь, Михайло Бриних, Володимир Тихий, Пйотр Казьмеркевич, Олександр Євтушенко, Андрій Любка, Рустем Аблятіфов, Катерина Бабкіна, Террі Санделл.

Автори у переважній більшості – українці. Вони здійснили спробу відповісти на три запитання: як є?, чого ми від себе очікуємо?, як ми можемо цього досягнути? Спроба відповіді на ці запитання в доступний і зрозумілий спосіб робить дещо ближчою часто незрозумілу й відштовхувану українську націю.

 

Редактори «Рапорту» Павел Ляуфер, Микола Рябчук, Андрій Савенець
та
Партнери:
Фундація «Open Culture» www.fundaopenculture.org
Часопис «Критика» www.krytyka.com
Часопис «Культура Ентер» www.kulturaenter.pl
Фундація «Культура Ентер» www.kulturaenter.org
Фундація менеджерських ініціатив www.fim.org.pl


Читати статті: Олесандр Євтушенко - Музична "Атлантида" України

 .

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта