[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Новини:

Дніпропетровськ. Виставка традиційної і сучасної ляльки-мотанки в Культурному центрі Арт-Вертеп (вул. Червона 11). Вашій увазі будуть представлені традиційні ляльки-мотанки від тандему двох майстринь з міста Зеленодольська Павлюченко Тетяни та Марини Ляпунової та сучасні ляльки-мотанки від дніпропетровчанки Тетяни Соколовської.
Україна. Книжковий портал «Друг Читача» та видавництво «Зелений пес» оголошують Народний кастинг еротичних поетів для другого видання популярної збірки «Ніч Еротичної Поезії». Якщо Ви пишете еротичні вірші, якщо не соромитесь виставити їх на народний розсуд, якщо хочете стати зіркою еротичної поезії та увійти в історію ставши однією/одним із авторів збірки –цей кастинг для Вас!
Київ. Книгарня "Є" та інтернет-видання "ЛітАкцент" запрошують на церемонію оголошення переможців рейтингу "ЛітАкцент року – 2011", яка відбудеться 3 лютого. Початок — о 16:00.Переможців відзначать у двох номінаціях – «художня література» і «літературознавство».Також традиційно буде вручено антипремію «Золота булька»
Київ розпочав підготовку до Міжнародного мультимедійного фестивалю сучасного мистецтва «Гогольфест», що відбудеться у столиці у вересні.Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації № 117 від 25 січня. Зараз набирають команду: «потрібна команда серйозних людей, для яких створення Гогольфесту буде важливіше можливості на ньому заробити. Потрібні якісні професіонали, які вміють робити свою роботу» Владислав Троїцький.
Київ. У вівторок, 7 лютого, о 15:00 в спорткомплексі НПУ імені Драгоманова (вул. Тургенівська, 3/9) відбудеться благодійний футбольний матч: Літературна збірна України – Літклуб «МАРУСЯ» – у підтримку активіста і студента Володимира Росенка.Матч несе благодійний характер. Тобто кожен, хто прийде на поєдинок, зможе зробити свій внесок у порятунок життя Володі Росенка, який ще кілька місяців назад грав з Літературною збірною.
Топ-події:
Арт-Вертеп рекомендує:
Київ:
Львів:
Дніпропетровськ:
Харків:
Одеса:
Донецьк:
Запоріжжя:
Миколаїв:
Рівне:
Тернопіль:
c. Ільці (Івано-Франківська обл):
Херсон:
Черкаси:
Чернівці:
Нове на сайті:
Галереї:
MP3:
Подарунки та сувеніри:
Ляльки-мотанки від Тетяни Соколовської: Лялька "Чарівниця– 300.00 грн; Лялька "Зима"– 700.00 грн
Народні ляльки-обереги від Тетяна Павлюченко і Марина Ляпунова: Оберіг "Колядники" 400.00 грн, Лялька-Бажаниця 160.00 грн, Лялька-Маланка 320.00 грн, Лялька-Масляна 350.00 грн, Лялька-торохтьолка 120.00 грн, Лялька-Зольниця 120.00 грн, Одарка-Господарка 220.00 грн, Лялька-Мамунка 250.! 00 грн, Лялька-Стовбушка 300.00 грн, Лялька-Плакушка 250.00 грн, Лялька-Бабуня 400.00 грн, Лялька-Зерновушка 250.00 грн
Усі товари в інтернет-крамниці
***
Якщо Ви знаєте про цікаві події з арт-життя повідомте країну!
mail@artvertep.dp.ua

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта