[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Культура та мистецтво в Україні. Новини й афіша від artvertep.com (07.10.2011)

 

Новини коротко:
У нас Добра новина! До 10-річчя Мистецької Агенції «Арт-Вертеп» та 8-річчя арт-крамниці «Білокнижник» ми збільшуємо площу та змінюємо адресу! Запрошуємо усіх в сонячний будинок 1895 року за НОВОЮ АДРЕСОЮ: Дніпропетровськ, вул. ЧЕРВОНА, 11 (тел. 056-745-10-60, 050-361-35-33). Не пропустіть святкування Входин! Окремо ми вдячні усім з ким спільно творили культурне середовище країни за попередньою адресою в підвальчику на Червоній площі! Приєднуйтесь до цікавого життя «Арт-Вертепу» у Великому «Білокнижнику»! Працюємо без вихідних!
8 жовтня у Козацькому місті Стара Самарь (Богородицька фортеця, с. Шевченко, Самарський р-н, м. Дніпропетровськ) відбудеться Всеукраїнський козацький фестиваль «Самарська Покрова 2011». Гурт «Вертеп», Сергій Василюк («Тінь Сонця»), «Родослав», показові виступи з традиційних козацьких мистецтв, майстер-класи по традиційній козацькій зброї, козацькі забави, змагання лучників, метання списів та корчів, кінний герць, народні танці, ігри та забави, дитячи ігри та змагання, Лава На Лаву!
10 жовтня у місті Дніпропетровськ в рамках проекту “Уроки Мілоша для України” відбудеться панельна дискусія “Чеслав Мілош та інтелектуальні еліти країн Центральної і Східної Європи після війни: "поневолений розум" і зміна постав інтелектуалів”. Основні дискутанти - президенти і члени ПЕН-центрів країн Центральної та Східної Європи. Польщу представлятиме Адам Поморський, Литву - Геркус Кунчюс, Білорусь - Андрей Хадановіч, Україну - Андрій Павлишин. Модеруватиме дискусію Ярослав Грицак.
15-16 жовтня. Бахчисарай, АР Крим. Міжнародний фестиваль мистецтв «Східні Ворота. АртПоле-Крим» Цікаву музичну програму забезпечить виступ чеського гурту Cankisou, польського Оркестру святого Миколая, українських ДахаБраха, Ойра і Зіра. Відчуйте гармонію осені разом із міжнародним фестивалем АртПоле-Крим!
Топ-події:
Арт-Вертеп рекомендує:
Київ:
Львів:
Дніпропетровськ:
Кривий Ріг:
  • 08-09 жовтня. Літературно-мистецький фестиваль "Руді тексти-2011". Протягом двох днів на провідних культурних майданчиках 120-кілометрового міста звучатиме поезія і проза в авторському виконанні, писатимуться і озвучуватимуться вірші за 24 години, лунатиме музика і демонтуватиметься літературне відео. Серед учасників: Таня-Марія Литвинюк, Андрій Любка, Майстер Євгеній, Анастасія Котляр та інші.)
Харків:
Одеса:
Донецьк:
Запоріжжя:
Луцьк:
Полтава:
Черкаси:
Чернігів:
Бахчисарай:
Нове на сайті:
Фотозвіт:
Козацький квест "В пошуках козацької Грамоти"
Купити послухати:
Гурт Qarpa «& I Made A Man»
Тінь Сонця – «Танець серця»
Купити почитати:
Чудові дитячі книжечки для малечі. Поєднання змістовних текстів і неперевершених ілюстрацій надихнуть вашу дитину читати, малювати, вчити вірші!
Подарунки та сувеніри:
Дерев’яні іграшки від Василя Луганського: Кінь з возом, Пташка-каталка (червона), Поні з возом, Козак на коні з прапором, Лисиця та журавель, Кінь-качалка
Українські народні килимки від Олени Михалевич: малий та великий
Керамічні скульптури Віктора Чумака: Гетьман з булавою, Сільничка та перечниця, Селянка з косою
Усі товари в інтернет-крамниці***
Якщо Ви знаєте про цікаві події з арт-життя повідомте країну!
mail@artvertep.dp.ua
Зворотній зв язок з artvertep.com:
Додати Ваші галереї, події чи товари: mail@artvertep.dp.ua
Співпраця, реклама на http://artvertep.com, e-mail-розсилка від МА Арт-Вертеп: chyzh@artvertep.dp.ua
Організація арт-подій, букінг українських артистів, послуги арт-менеджменту: музика, література, візуальне мистецтво та інше: tim.artvertep@gmail.com
Нас 59 759 абоненти! Приєднуйся!

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

Анализ сайта