KOZAK SYSTEM і ТЕЛЬНЮК: Сестри

зняли кліп на пісню-молитву «Повертайся живим»

Два знаних українських гурти – KOZAK SYSTEM і ТЕЛЬНЮК: Сестри – записали пісню «Повертайся живим» із присвятою безстрашним воїнам, які стоять зараз за нашу країну. Кліп на пісню був знятий прямо під час її створення і запису в студії «Комора». В її основі – вірш Ірини Цілик, який набув популярності в інтернеті і став саме тими словами молитви і віри, в пошуку яких ми перебуваємо увесь час.


Kozak System: «Пропозиція зробити цю пісню разом виникла після концерту ТЕЛЬНЮК: Сестри, на якому ми побували. Абсолютно зачаровані виступом Лесі і Галі ми не чекали пропозицій, але пролунав дзвінок і ми домовилися про зустріч. Нам був добре відомий цей текст – вірш Ірини Цілик, який одного дня прочитали на сторінці Оксану Забужко, – але, прийшовши на студію, ми зовсім не знали якою буде музика. Та коли ми почали, пісня повністю захопила нас. Так ми відразу записали аранжування, зняли відео з 2-3 дублів. «Повертайся живим» дуже зрезонувала з нашими переживаннями. Багато хто відчуває зараз саме те, що і ми, тому пісня відразу знайшла відгук серед усіх, хто її почув. Здається, сам Бог допоміг нам зустрітися і зробити це.»

Галя Тельнюк: «Ви – обрані. Ви - Воїни Світла. Ви – повернули нас лицем до Правди. І ми зобов’язані зустріти Вас на оновленій землі, в країні вільній від рабства, брехні та крові. І Україна вже буде родити нові, міцних Духом покоління Велетнів, - дякуючи Вам. Тільки повертайтеся живими! Повертайтеся! Головна Ваша місія ще попереду: висушити сльози рідних і коханих, народити і виховати, навчити і виростити, посіяти і збудувати.. Ми Вас чекаємо, Велетні Духу, - ніжно і трепетно! Тільки Ви повертайтеся, головне повертайтеся живими!»

«…Ти, головне, повертайся додому,
Врешті знімай запилюжені берці
І вчися наново жити потому
З перепрошитою вірою в серці.

Ти, головне, повертайся, здолавши
Чистого зла непрожований стогін,
І відпускай цю ненависть назавше
Посеред мирної тиші густої…»

Ірина Цілик

KOZAK SYSTEM, ТЕЛЬНЮК: Сестри – «Повертайся живим»

www.youtube.com/watch?v=i_mCIqGQQ1I

Завантажити пісню і кліп: ex.ua/80606707

kozaksystem.com | facebook.com/kozaksystemband | vk.com/ksmusicband

Хмара тегів