Патроничі

Івано-Франківський гурт «Патроничі» презентував свою дебютну відеороботу на пісню «Поки молоді». Кліп зняла молода івано-франківська команда MEUSH PRODUCTION та режисер Дмитро Меуш, учасники гурту також брали активну в участь творенні свого першого відео.

Музиканти наголошують, що кінцевий результат їм сподобався, адже він на 100 % відтворює їхню задумку. «Картинка, яку ми бачили в голові, коли ми створювали кліп, дуже сильно сходиться з тим, що ми бачимо на екрані», - наголосив фронтмен гурту Андрій Гриньків.

Під час презентації свого дебютного кліпу «Патроничі» зізналися, що вибір пісні, яку вирішили доповнити відеорядом, зробили спонтанно, без довгих роздумувань та обговорень. На думку музикантів, пісня «Поки молоді» - є основною композицією їхнього дебютного альбому, котрий вийшов у вересні цього року, і саме вона найкраще передає його настрій та доносить до слухача його основний меседж. Щодо першої платівки музикантів, то вона вже встигла полюбитися чималій кількості меломанів з усіх куточків України. «Ми щодня чуємо та читаємо хороші відгуки про наш альбом, - зауважує Андрій Гриньків. - Нещодавно ми презентували його в Луцьку, Тернополі, плануємо зіграти концерти в Києві, Чернівцях, Львові...».

В бар «Гост» на презентацію дебютного відео прийшло чимало прихильників творчості гурту, тож усі охочі першими побачити кліп улюбленого гурту, не змогли поміститися у невеличкій залі закладу, тож кліп крутили кілька разів. І після кожного перегляду лунали щедрі оплески, явний знак того, що дебютна робота івано-франківської формації присутнім сподобалася.
- Ми обрали досить не легкий сценарій для першого кліпу, - коментує вокаліст Андрій Гриньків, - дехто може сказати, що набагато легше зняти кліп, де головний герой буде сидіти на лавці і писати листи чи дарувати квіти. Але ми не боїмося складнощів, тому ми взяли на себе сценарій з великою масовкою. В кадрі було близько сорока людей і певно ще з десяток – за кадром, які робили канапки, гримували… В кліпі не беруть участі професійні актори, всі ролі зіграли наші друзі. Кінцевий результат нас дуже приємно здивував. Наш добрий друг Роман Капій настільки добре вжився в цю роль, що після кожної зіграної сцени вся масовка аплодувала йому. І так само всі учасники зйомок дуже добре зіграли свої ролі, що подивившись на них, можна з впевненістю сказати, що вони професійні актори.

Наступного дня після презентації кліп з’явився у всесвітній мережі. Втім, поки прихильники гурту переглядають дебютну роботу «Патроничів», музиканти вже думають про наступні. Андрій Гриньків зауважує, що йому б хотілося екранізувати чи не всі пісні, тому що кожна композиція – це окрема історія, яка заслуговує бути не лише почутою, а й побаченою. А прихильники гурту всяко в цьому допомагають, - подають в Інтернеті ідеї для майбутніх кліпів на пісні «Заплакана», «Твої очі».
 
Переглянути відео «Поки молоді» можна за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=6io0dgULAEI

Хмара тегів