Sziget оголошує тендер на створення інсталяцій Art Of Freedom!

Sziget оголошує тендер на створення інсталяцій Art Of FreedomРазом з новими іменами лайн-апу – Bastille, Bloc Party, CHVRCHES, Nicky Romero, Sum 41 – Sziget 2016 оголошує тендер Art Of Freedom для дизайнерів, художників, скульпторів та архітекторів.

Якщо ви маєте ідею вуличної інсталяції, готовий витвір мистецтва, або концепт, ви можете стати одним з небагатьох, хто створює Острів Свободи. Так, як зробили цього літа переможці Art Of Freedom – українці LightMyFire!

Загальний бюджет тендеру – 120000 євро. Дедлайн подачі заявки – 15 лютого 2016 року (http://szigetfestival.com/artoffreedom_application_2016). Метою фестивалю є реалізувати якомога більше успішних проектів.


Які проекти шукає Sziget?

- Інсталяція має відображати дух Острова Свободи і привертати увагу, бути унікальною, безпечною, розрахованою на розміщення на вулиці і стійкою до погодних умов.

- Надається перевага інсталяціям, виконаним з використанням природних матеріалів або матеріалів, що повторно перероблюються, а також інсталяціям, які не потребують земельних робіт (для стабілізації) і є стабільними самі по собі.

- Sziget і сігетці надають перевагу проектам, які не тільки привабливі, але й мають свою функцію (наприклад, інсталяції, на яких можна сидіти або лежати, які захищають від сонця або дощу, чи освітлюють фестиваль вночі).

- Фестиваль найбільше зацікавлений в інсталяціях, що легко монтуються / демонтуються та зберігаються, а також можуть бути використані повторно протягом мінімум 3 років.


Що пропонує Sziget?

Автори отримають перепустки на фестиваль, щоб мати можливість змонтувати та демонтувати інсталяцію. В разі потреби фестиваль зможе переказати кошти для створення інсталяції авансом. Точне місце розміщення інсталяції на фестивалі буде визначено разом з автором.


Ваш проект повинен відповідати наступним вимогам:

- містити вашу унікальну ідею (плагіат не приймається);

- бути екологічно чистим;

- бути стійким до вітру / дощу та бути у найкращій формі 9 днів;

- бути ідеологічно та політично нейтральним, не порушувати будь-які закони, почуття інших осіб, або права власності;

- легко транспортуватися, монтуватися / демонтуватися;

- бути інтерактивним або мати на меті залучити аудиторію до взаємодії;

- всі паливні матеріали, необхідні для будівництва, повинні бути герметично запаковані.


Подаючи заявку на участь:

- ретельно проаналізуйте та вкажіть всі технічні потреби;

- врахуйте захист від блискавки, якщо ваша інсталяція понад 8 метрів у висоту;

- пам’ятайте, що під час створення проекту і в процесі його реалізації необхідно дотримуватися всіх відповідних правил та законів;

- переконайтеся, що ваш бюджет вказаний з урахуванням всіх витрат та податків;

- зауважте, що для деяких інсталяцій може знадобитися постійний обслуговуючий персонал протягом фестивалю, який зможе виконати ремонт (Sziget надає квиток); інсталяція повинна залишатися у первинному стані і його підтримка є обов’язком заявника;

- існує можливість раннього монтажу за необхідністю, тому повідомте, будь ласка, в заявці, якщо вам потрібно розпочати роботу над інсталяцією раніше.


А всім сігетцям нагадаємо, що залишилося всього 3 дні, щоб загадати своє новорічне Sziget-бажання і здійснити найзаповітнішу мрію вже цього літа (http://xmas.szigetfestival.com/)!

Sziget 2015 Official Aftermovie: www.youtube.com/watch?v=EsUfKeepyPk

--

Sziget Festival ​Україна

szigetfestival.com.ua

press@szigetfestival.com.ua

 

Хмара тегів