[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


 BIG LOVE FEST

Друзья!

Представляем вам первый большой фестиваль в 2013 году!

BIG LOVE FEST в Бинго!

Творческое объединение IншаМузика и киевский клуб Бинго подготовили бoльшoй фecтиваль, пocвящeнный Дню Cвятoгo Вaлeнтинa.
Как всегда, нами будут приглашены интереснейшие украинские rock/metal группы, которые своими выступлениями создадут атмосферу, максимально подходящую для этого праздника. 

К тому же, мы хотим показать всем меломанам, насколько сильна и разнообразна современная отечественная рок-музыка. 


16 февраля на сцене клуба Бинго сыграют:

ТонкаяКраснаяНить (Харьков) http://vk.com/tkn_official

МегамасС (Киев) http://vk.com/megamassband

-deTach- (Киев) http://vk.com/detachmusic

JINJER (Горловка) http://vk.com/jinjer_metal

Plastic Fantastic! (Киев) http://vk.com/plasticfantasticband

Morphine Suffering (Киев) http://vk.com/morphinesuffering

Seven Pounds (Симферополь) http://vk.com/sevenpounds_group

May of Sorrow (Полтава) http://vk.com/club7126656

Inside Myself (Киев) http://vk.com/insidemyslf



Внимание! На фестивале будет проведен конкурс на самую большую «валентинку»! 
Приходите и приносите свои «валентинки». Обладатели самых больших получат призы – билеты на концерты в клуб Бинго! 

16 февраля 2013 года.
Киев, клуб Бинго
(http://bingo.ua)
Нaчaлo в 16:00

Стоимость билетов: 

БИЛЕТ НА 2 ПЕРСОНЫ - 140 грн. (70 + 70) - только в предпродаже! количество ограничено!

80 грн. (предпродажа), 
100 грн. (в день концерта).
VIP-зона - 140 грн.

Билеты можно приобрести:
- в клубе БИНГО (с 13:00 до 21:00) тел. 42-42-555;
- в магазине Rider.UA (ул. Ярославов Вал, 38);
- в магазине CORE (ул. Златоустовская, 30);

Иногородним зрителям предоставляется возможность приобрести билет по предпродажной цене при наличии документа и билетов в Киев и обратно.

Обсуждения и подробности:

Вконтакте: http://vk.com/event47979037

Facebook: http://www.facebook.com/events/299423900161138

 

Читайте також - Титани западної музики

Джон Леннон

1967 рік. Бітломанія досягає апогею. Час страйків, студентських виступів, потужних антивоєнних демонстрацій. Саме тоді Леннон робить свою знамениту заяву: “Музиканти повинні покинути ізольований світ студій звукозапису. Вони повинні вийти на вулиці з піснями, які стануть зброєю у боротьбі за справедливість, з піснями, які скандуватимуть на маніфестаціях”.

Так з’явилась одна з найвідоміших його пісень “Дайте миру шанс”. Поява цієї пісні викликала бурю в пресі, політично заангажованого Леннона не сприйняли… Але вже у 1969 році хор із 150 тисяч демонстрантів проти війни у В’єтнамі співав “Дайте миру шанс”. Пізніше Леннон створить ряд пісень протесту: “Владу - народу”, “Пам’ятай”, “Кривава неділя”, “Герой робітничого часу”. Взагалі 1969 рік був позначений колосальною творчою активністю Леннона. Він узяв шлюб з Його Оно. Ця подія знайшла відбиток у сольному альбомі Леннона та Йоко Оно “Весільний альбом”. У конверт альбому було вкладено копії шлюбного свідоцтва, весільні фотографії. Власне, ця платівка була черговою витівкою Леннона, “Джон Леннон, - сповіщало свідоцтво, - 28 років, музикант і композитор, бере шлюб з Йоко Оно – 36 років, художницею”. Шлюб зареєстровано у Гіблартарі 20 березня 1969 року. На церемонії були присутні двоє свідків. Один бік платівки записано просто у ліжку… Запис здійснено під час “медового тижня”, який молоді провели у Амстердамі вотелі “Хілтон”. Увесь цей тиждень вони вирішили не залишати ліжка і назвали свої дії “лежачим страйком”.

На платівці протягом 22 хвилин 23 секунд Джон і Йоко повторюють імена один одного на різний лад.

У грудні 1970 року виходить альбом “Пластик Оно Бенд” з явно концептуальним змістом, який реалізували басист Клаус Ворман, Рінго стар і Джон Леннон. Аскетизм, мінімум мистецьких засобів, метафоризм поетичного змісту – усе це засвідчує серйозність намірів Леннона розпочати сольну діяльність.

Незадовго до розпаду BEATLES Пол Маккартні оженився на Лінді Істман і наполягав,, щоб адміністративні справи групи були доручені його тестю. Пропозицію не було прийнято і ображений Маккартні публічно сповістив про свій вихід з групи.

У 1971 році Леннон випускає у світ чи чи не найбільш знаменитий “Імеджін”. На кольоровій фотографії з комплекту зображено Леннона, який схопив за вуха свиню. Пісня “Як ти спиш?” – безпосередній випад Леннона у бік Маккартні – містить такі слова: “Тебе вистачить лише на рік, два, але скоро усі зрозуміють, чого ти вартий. Напевно. Правду говорили, що ти помер – ти живеш лише з тими, хто тебе хвалить. А те, що ти зробив – це все вчора. Як ти спиш, як же т спиш уночі?” Це була єдина пісня, в якій проявився старий Леннон – їдкий, дотепний. Решта речей – це доволі сентиментальний вимріяний світ майбутнього Царства Справедлвості…

Альбом 1972 року “Деякий час у місті Нью-Йорку” ознаменував різкий поворот до політики. Це – колекція пісень, присвячених лише гострим проблемам сьогодення. “Жінка – негр цього світу”, “Анджела” (з присвятою Анджелі Девіс).

У 1973 році Леннон записує свій черговий альбом “Ігри розуму”, який, за його власною думкою, був плодом перехідного періоду від політики до цінностей загальнолюдських. Схоже, Леннон поволі повертався до цінностей музичних, поетичних, до рок-н-ролу, до самого себе. “Стіни і мости” що побачили світ у 1974, принесли б лаври слави будь-якому музикантові, але критика зустріла цю Роботу прохолодно. Леннон називає найкращою піснею «Крицю і скло», де, за його словами, вдалося передати внутрішній біль, яким не прийнято ділитися. «Твоя мати кинула тебе, коли ти був зовсім маленьким, але ти не хотів народитися зовсім…».

9 жовтня 1975 року, вдень народження Леннона, Йоко Оно згадує: «Джон чекав на появу дитини з великим нетерпінням. Його самотнє дитинство без батька і, фактично, без матері, безкінченні гастролі, розчарування у музичному бізнесі – усе його пригнічувало». Зрештою він вирішив, що головне – це їхній син і його виховання.

За винятком альбому в стилі старого доброго рок-н-ролу, альбом «Стіни і мости» був останнім перед п’ятирічним млвчанням Леннона. “Я зробив достатній внесок – сказав він – і тепер вимагаю спочинку”.

Подружжя Леннонів вирішило залишитися у Нью-Йорку. Джону подобалося, що незважаючи на свою відомість, він може спокійно ходити по вулицях і не привертати уваги перехожих. Пісні Леннона і Маккартні тиражувалися у цілому світі і щомісяця приносили прибуток у 3 мільйони доларів. Гроші вимагали певного клопоту, і на сімейній раді було вирішено, що ними займатиметься Йоко, а Джон сидітиме вдома з малюком.Леннон навчився готувати, прати і навіть пекти хліб. На дозвіллі він грав на гітарах з власної колекції під аккомпанемент “ритм-боксу”, який охрестив “Рінго”. Захоплювався історією, часто його навідували старі друзі, серед них – Мік Джегер, Елтон Джон, Ерік Клептон. Леннон кинув палити, перейшов на природню їжу, не вживав навіть цукор. Тим часом Йоко придбала ще кілька будинків і ферм у живописних місцях Америки…

П’ять років Джон жив спокійним щасливим життям. За цей час скінчився термін контракту з фірмою “ЕМІ”, і Леннон знову став “вільним” стрілком.

Навесні 1980 року він розпочав студійну сесію, а в жовтні вже був повністю готовий новий альбом “Подвійна фантазія”. Пісня “Почати знову” засвідчила: Леннон сповнений сили і фантазії.

“Дабл Фентезі” – це пісні про кохання, це сповідь людини, яка знає відповідь на запитання. Леннон співав разом з Йоко: «В середині нашого кола завжди є наш дім». 

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта