Незалежний фестиваль музичного відео Berlin Music Video Awards 2015, який оцінює свіжі кліпи з усього світу, оголосив другу десятку номінантів. До неї увійшли роботи, створені в Іспанії, Німеччині, Бельгії, Ізраїлі, Ірландії, Туреччині і Норвегії, уривки з яких можна переглянути в офіційному промо-ролику фестивалю.

Berlin Music Video Awards 2015

Berlin Music Video Awards 2015 – Set 2 Official Selection

Berlin Music Video Awards відбудеться 26-30 травня в Берліні (Німеччина). До 1 березня триває прийом заявок на участь і боротьбу за премію 2000 євро. Подати заявку може кожен бажаючий музикант, кліпмейкер, продюсер, або лейбл. Фіналісти відбіркового туру відправляться в Берлін, де зможуть представити свої роботи на розсуд членів журі – голлівудських операторів, режисерів, продюсерів і європейських музикантів – в 15 номінаціях. Cеред них «Найкраща концепція», «Найкращий анімаційний фільм», «Найкращі візуальні ефекти», «Найдивніше відео», «Найтрешовіше відео», «Найкраще live-відео» і «Найкращий експеримент» − абсолютно нова номінація цього року. Визначальним фактором вибору BMVA стане не бюджет ролика, стиль музики, або гучні імена авторів, а ідея, талант і креативність.

Цього року Berlin Music Video Awards звертає особливу увагу на фестиваль кліпмейкерів України, Прибалтики, Білорусі, Росії та Польщі. За словами Avel Sillok, директора фестивалю, відео, які прийшли на BMVA з України говорять про те, що українська індустрія молода, але є роботи дуже високої якості. Тому організатори прийняли рішення оплатити проїзд і проживання фіналістам і переможцям з України. Це унікальна пропозиція саме для українських авторів.

Подати заявку на Berlin Music Video Awards:
www.berlinmva.com/main-menu/submission2015/ (вартість заявки – 10 євро).
Програма заходів BMWA і деталі:
Контакти для запитань: Діана Грушецька, офіційний представник BMVA в Україні


--
Olga Iermak (Midna)
Sziget Festival Ukraine
Beissoul & Einius UA manager
+3 80676571780

Хмара тегів