[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]


Електронно-танцювальний гурт 4FRONT до початку літнього відпочинкового сезону презентував свій новий трек під назвою «SMS».

Гурт 4FRONT презентує новий забійник під назвою «SMS»

 

Як розповів фронтмен гурту MC Паша: «SMS » в даному випадку – це абревіатура, що розшифровується, як «Сонце.Море.Секс». Таким чином ми розпочинаємо літній сезон – сезон відпочинку, моря, тепла та хорошої літньої атмосфери. Жіночу вокальну партію в композиції виконала Ірина Батюк, з якою ми вже не вперше плідно співпрацюємо. Композицію було написано ще в середині літа минулого року, але так як літній сезон добігав свого завершення то презентацію вирішили перенести».

В новій композиції вже традиційно прослідковується яскравий оригінальний музичний стиль команди, який наразі не має аналогів в Україні. Музиканти обіцяють своїм прихильникам представити новий доробок «наживо» вже наближчим часом на численних танцювальних майданчиках. А найбільш палкі шанувальники вже мали змогу оцінити літню ейфорію треку на останніх концертах гурту.

 

Довідка:

4FRONT – електронний проект, що працює в напрямку танцювальної музики і поєднує HIP-HOP та ELECTRO. Унікальність гурту – це україномовний речитатив та європейська танцювальна музика.

Музиканти вже давно активно працюють на HIP-HOP сцені України. А нещодавно вирішили поекспериментувати зі стилями. На початку 2011 року зібралась професійна команда, яка і працює над розвитком даного проекту.

В травні 2011 року відбувається реліз композиції «Don't Stop M e», що завойовує прихильність широкого кола слухачів не тільки українських, а й з країн СНД та Європи, де входить до таких збірок:

VA - Русские новинки лета (2011)

VA - Зажигательное лето (2011)

VA - Танцы Онлайн (2011)

VA - R&B Summer Incendiary (2011)

VA - Move your ass - Russian Hits

VA - Energy New Best Music top 50 NINETEENTH (2011)

VA - Дискотека - Будет жарко (2011)

Якщо Ви помітили помилку
в тексті, виокреміть її
та натисніть Ctrl + Enter

Виправити помилку  тексті


Дискографія українських
виконавців та гуртів
на CD і DVD

Увесь спектр української музики:
нові cd-релізи, рецензії, огляди

Теги

[!TvTagCloud? &parent=`124` &depth=`5` &displayType=`cloud` &depth=`5` &landing=`1072` &tvTags=`tags` &showCount=`0` &sort=`random` &limit=`50` &caseSensitive=`1`!]

[!Wayfinder? &startId=`0` &level=`2`!]

Анализ сайта